logo-2016-grey

 

Wie ben ik?
Ik ben een liefhebber van klassieke voertuigen. Dit virus heeft mij jaren geleden gegrepen. Een vaccin heb ik nog niet gevonden. Natuurlijk zoek ik deze ook niet. Deze aandoening is veel te leuk om kwijt te raken.
foto1
Al jarenlang verplaats ik me met oude en klassieke voertuigen. Afstand doen van een dergelijk voertuig gaat mij vaak aan het hart. Als het niet nodig is probeer ik dat te voorkomen. Hierdoor is er inmiddels een behoorlijk wagenpark ontstaan. Ik doe mijn best, met hulp van onder andere EGPS, om deze allemaal zo goed mogelijk te conserveren zodat ze nog heel lang mee kunnen gaan.
IMG_2122Voor u is er nu ook de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om met dit soort voertuigen te rijden. Of dit nu is voor een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft, een jubileum of gewoon een toertocht, het is allemaal mogelijk. In principe verhuren wij de voertuigen met chauffeur. Niet ieder voertuig leent zich hier voor. In deze gevallen is het ook mogelijk zelf achter het stuur plaats te nemen!

De verhuur vindt plaats vanaf verschillende locaties. De haal- en brengkosten kunnen wij hierdoor beperkt houden. Het is waarschijnlijk dat zich in uw omgeving een van onze locaties bevindt.

Mocht u nog niet op de site gekeken hebben, kijkt u rustig rond. Zoals u kunt zien houd ik me ook bezig met het opknappen van de voertuigen. Kom gerust nog eens langs op deze site, het is waarschijnlijk dat u hier nieuwe aanwinsten aantreft.

Klik hier om naar mijn contact gegevens te gaan.

 

2 thoughts on “Over mij”

  1. Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.

    1. den Hintergrund und die Bilder laden bei mir ganz normal. am schluss dieser Blog gibt es leider zu zeit Probleme mit einige Bilder. vielen Dank für deinen Nachricht, ich werde mir darüber kümmern MfG

Comments are closed.